Νύχτα πάντα γίνονται τα πραξικοπήματα… – Και τώρα που παραβιάστηκε το Σύνταγμα πού είναι ο πατριωτισμός των Ελλήνων;

H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Αυτή η ακροτελεύτια αναφορά στο ισχύον (;) Σύνταγμα της Ελλάδας μάλλον πρέπει να μας προβληματίσει. Γιατί τώρα τα Συντάγματα δεν καταλύονται με τη βία των τανκς αλλά τη βία της επιβολής των πολιτικών. Και ενώ καταλύονται δεν υπάρχει (ή δεν εκφράζεται) πλέον ο πατριωτισμός των Ελλήνων που και δικαιούνται και υποχρεούνται να αντισταθούν, όπως ορίζει το ίδιο το Σύνταγμα.

Τη νύχτα – νύχτα πάντα γίνονται τα πραξικοπήματα που παραβιάζουν τα Συντάγματα- η ΝΔ μαζί με έναν προερχόμενο από ακροδεξιό μόρφωμα βουλευτή, παραβίασε το άρθρο 16 του ελληνικού Συντάγματος ψηφίζοντας, παρά τις διατάξεις του, τη λειτουργία ιδιωτικών Πανεπιστημίων.

Λίγο νωρίτερα, για να επιβάλλει η πολιτική εξουσία τη συνταγματική εκτροπή χτύπησε με τα όργανά της τους νέους και τις νέες που με εντυπωσιακό τρόπο εναντιώθηκαν και χθες στο συνταγματικό πραξικόπημα. Τις εικόνες με τα σπασμένα κεφάλια των νέων τις είδαμε οι περισσότεροι. Κι εκείνη την ώρα, όπως και λίγο αργότερα, τη νύχτα, με την ψήφιση της συνταγματικής εκτροπής, οι Έλληνες, αντί να εκφράσουν τον πατριωτισμό τους, όπως προβλέπει το ίδιο το Σύνταγμα, κουβέντιαζαν για το πώς πέρασαν την Τσικνοπέμπτη, αν τους άρεσε το τραγούδι της Eurovision ή συνέχιζαν να βλέπουν με ανοικτό στόμα ό,τι τους σερβίρουν τα χρυσοπετσωμένα…

Πού είναι ο πατριωτισμός, πατριώτες μου;

Candiot

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί